VACATURE: medewerker bediening

Voor onze bistro in dé horecastraat van Doetinchem zijn wij op zoek naar een parttime medewerker bediening! Onze bistro heeft binnen 38 zitplaatsen en buiten nog eens 20 zitplaatsen. Hierdoor blijft je werk overzichtelijk en werk je in een klein en hecht team.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je start je werkdag tussen 15:00 uur en 18:00 uur. Uiteraard ben je op tijd aanwezig, wellicht zelf nog tijd voor een bakkie om de avond vast door te spreken met het team van die dag. Je zorgt ervoor dat je je mise en place op orde hebt en het restaurant er netjes bij staat om gasten te ontvangen.

Bij binnenkomst begroet je de gasten, breng je ze naar hun tafel en neem je de jassen van de gasten aan. Je schenkt de gasten een drankje in en brengt ze vast de menukaart en een hapje om te proeven. Je attendeert de gasten op de chef’s specials en wanneer zij een keuze hebben kunnen maken geef je dit door aan de keuken. Tussen de gangen door zorg je ervoor dat je gasten niks te kort komen en maakt af en toe eens een praatje met ze.

De avond eindigt wanneer de laatste gasten vertrokken zijn en je sluit samen met je collega’s het restaurant af. Heb je nog zin in een drankje en geen haast om naar huis te gaan, dan sluit je gezellig aan bij je collega’s.

Wat vragen wij?
•Je bent minimaal 18 jaar;
•Je bent 1 doordeweekse avond en 1 dag/avond in het weekend beschikbaar;
•Je hebt passie en enthousiasme voor het horeca vak (ervaring is geen vereiste!) en legt andere mensen graag in de watten.

Wat bieden wij?
•Een contract van circa 10 a 15 uur per week (meer/minder uren in overleg);
•Een salaris conform de horeca CAO;
•Een fijne werkplek, klein en hecht team en leuke gasten!

Reageren
Ben jij degene die wij zoeken? Kom dan gerust eens binnenlopen voor een kop koffie of reageer door je CV en motivatie te sturen naar info@bistrodecactus.nl. Even bellen voor meer info kan ook altijd op 0314-344821. Zien we je snel?

« Terug